Duurzame energie

Door de steeds stijgende energieprijzen zoeken particulieren en ondernemers steeds vaker naar systemen waardoor ze de energiekosten zo laag mogelijk kunnen houden.

Zonnepanelen:
In onze huidige woon- en werkomgeving ontkomen we tegenwoordig niet meer aan de zonnepanelen. De aanschaf van zonnepanelen verdient zichzelf vaak snel terug. Uw energierekening zal aanzienlijk omlaag gaan na het plaatsen van de zonnepanelen. De panelen leveren niet alleen bij direct zonlicht energie, maar ook bij bewolkt weer zal het een voordeel voor u opleveren. De energie die u niet verbruikt zal worden teruggeleverd aan het elektriciteitsnet, waardoor uw meter terug zal draaien.Samen met u zullen we gaan kijken naar de meest efficiënte oplossing.

Zonneboilers:
Naast zonnepanelen kunt u kosten besparen door het gebruik van zonneboilers. Zonneboilers verwarmen het water door middel van de warmte van de zon in plaats van door gas. Het verwarmen van het water gebeurt door middel van zonnecollectoren.

Luchtwarmtepomp:
Een luchtwarmtepomp systeem is niet alleen voor de nieuwbouw interessant, maar ook voor bestaande bouw. Het systeem bestaat uit een binnen- en buitenelement. Het buitenelement staat in direct contact met de buitenlucht en onttrekt in de winter de warmte uit de lucht. Die warmte kan worden gebruikt voor verwarmen van het huis. In de zomer is de werking precies andersom en zorgt het systeem voor verkoeling in huis. De luchtwaterpomp werkt op stroom. Wanneer u de luchtpomp in combinatie met zonnepanelen plaatst, gaat u richting een energie-neutrale woning.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor uw huis zijn met betrekking tot duurzame energie, dan informeren wij u graag.

Wij zijn dealer van o.a.

  • remeha
  • intergas
  • atag
  • ferroli
  • vaillant
  • Nefit